Resport Catering

KALİTE POLİTİKAMIZ

KALİTE, İSG ve ÇEVRE POLİTİKAMIZ
RESPORT AŞ, yemek kalitesini, güvenliğini sağlamayı, müşteri memnuniyetini artırarak devam ettirmeyi, yürüttüğü tüm faaliyetlerde çevreye duyarlı olmayı, temel insan haklarından yola çıkarak, sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı, hedefleyen ISO 9001, ISO 22000, ISO 10002, 14001 ve ISO 45001 Entegre Yönetim Sistemini işletmektedir.

  Bu kapsamda RESPORT AŞ;
Yönetimin katılımı sağlanarak, firmamızın yapısı ve büyüklüğü ile orantılı, uygulanabilir amaçlarıyla tutarlı olan hedeflere ulaşabilmek için Entegre Yönetim Sistemi için gerekli destekleri, kaynakları sağlamayı, gözden geçirmeyi ve sürekli iyileştirmeyi,
Kalite, Müşteri Memnuniyeti, Gıda Güvenliği, Çevre, İSG yönetim sistemlerinin amaç ve bağlamına uygun ve stratejik istikametleri desteklemeyi,
Tüm faaliyetlerinde yasal gerekliliklere uyarak sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeyi,
Gıda Güvenliği ile ilgili tanımlanan tüm riskleri gözden geçirerek %100 gıda güvenliği şartları içinde üretim gerçekleştirmeyi,
Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım prensibi ile hizmet kalitemizi artırmayı,
Etkili iletişim kanalları oluşturarak müşteri beklentilerini karşılamayı ve ihtiyaç duyulan kaynakları ayırmayı,
Çalışanların müşteri beklentilerine cevap verebilecek yetkinlikle donatmayı,
Teknolojik gelişmelerden faydalanarak müşteri beklentilerini en hızlı şekilde karşılamayı.
Müşteri talep ve şikayetlerini kayıt altına alarak; gizlilik, objektiflik, erişebilirlik, hesap verebilirlik, cevap verebilirlik, ilkelerini sağlamayı,
Çalışanlarını, kaliteyi, gıda güvenliğini, müşteri memnuniyetini arttıracak, çevre ve iş sağlığı güvenliği tehlikelerini ortadan kaldırıp, risklerini azaltacak projeler geliştirmeleri konusunda teşvik edip onları desteklemeyi ve gerekli eğitimleri almalarını sağlamayı,
Çalışanlarının yanı sıra, tedarikçi ve taşeronları arasında kalite, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği bilincini geliştirecek şekilde hareket etmeyi,
Uygun dilde iletişim kurarak, tüm çalışanların katılımlarını sağlamayı,
İlgili iç ve dış kuruluşlarla iletişim içinde olmayı,
Entegre Yönetim Sistemine ait amaçları belirlemeyi,
Tüm prosesleri ölçülebilir hedeflerle desteklemeyi ve gözden geçirmeyi,
Gerekli düzeltici faaliyetlerle iyileştirmeleri sürekli kılmayı,
Çevre kirliliğini önlenmeyi, korumayı ve doğal kaynakları verimli kullanmayı,
Çevre ve İklim Değişikliği ile ilgili uygunluk yükümlülüklerini yerine getirmeyi,
Üretim faaliyetleri sonucu oluşan atıkları kontrol altında tutmayı,
Yeni yatırım ve faaliyetlerin seçiminde kalite, gıda güvenliği, müşteri memnuniyeti, çevre ve iş sağlığını ön planda tutmayı,
Alınacak önlemlerle çalışana vereceği zararı en aza indirebilmek ve sıfır iş kazası hedeflerini yerine getirebilmek için gerekli proaktif ve reaktif önlemleri almayı,
Her türlü kaza ve ramak kala olaylarını raporlayarak İş Sağlığı ve Güvenliği performansına veri oluşturmayı,
Çalışanlarımızın ihtiyaçları olan kişisel koruyucu donanımları sağlamayı ve kullanımı konusunda bilinçlendirmeyi ve denetimlerini sağlamayı,
Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında komşu tesisler, yetkili merciler ile oluşturulacak her türlü işbirliğini desteklemeyi, bilgi ve veri akışını sağlamayı taahhüt ederiz.
Kemal ÖZPINAR
Genel Müdür